B&B Italia Dock salontafel

Nu verkrijgbaar bij Berden, de mooi Dock salontafel van B&B Italia

  • Verkrijgbaar in twee formaten
  • In walnoot of eikenhout
  • Aanvulling op het Dock bank programma
  • Voor meer info kunt u vrijblijvend contact opnemen!

€ 2.758,00
Vanaf € 2.758,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Dock salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Dock salontafel

Designer Piero Lissoni

Het uitgebreide Dock systeem wordt vergezeld door een reeks aanvullende elementen. Een grote lage salontafel in twee maten wordt een ruim bemeten platform. Rechthoekig of vierkant, het heeft hetzelfde ontwerp en dezelfde afwerking als het bankenprogramma.

Dock salontafel van B&B Italia houtsoorten

De salontafel is verkrijgbaar in Canaletto walnoot of in licht, grijs, zwart en gerookt eiken. Wenst u meer informatie of wilt u een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer313330
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^