COR Elm salontafel

Een elegante aanvulling in iedere zithoek; de COR Elm salontafel!

€ 1.853,00
Vanaf € 1.853,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Elm salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Elm salontafels zijn onderdeel van de COR Elm-familie. De salontafels hebben een mooi design. De COR Elm combineert hout met glas en doen denken aan de Scandinavische meubelen uit de 20e eeuw. Het blad is uit te voeren in rookglas, helder opti-white glas dat aan de onderzijde gelakt is of hout. Het houten onderstel is af te werken in geolied licht eiken of donker eiken. Dit onderstel kan tegen een meerprijs worden afgewerkt met een beitskleur.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):

84 x 84 x 28 cm

150 x 60 x 28 cm

Designer Jehs + Laub

Die Elm Couchtische sind Teil der COR Elm Familie. Sie haben ein schönes Design. Der COR Elm verbindet Holz mit Glas und erinnert an skandinavische Möbel aus dem 20. Jahrhundert. Die Tischplatte kann in Rauchglas, klarem opti-weißem Glas, das an der Unterseite lackiert ist, oder Holz hergestellt werden. Der Holzrahmen kann in Eiche geölt oder Eiche dunkel geölt werden. Dieses Gestell kann gegen Aufpreis mit einer Beize versehen werden.

Abmessungen (Länge x Breite x Höhe):

84 x 84 x 28 cm

150 x 60 x 28 cm

Artikelnummer284527
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^