de Sede DS-9075 salontafel

Een onmisbare toevoeging in jouw interieur: De DS-9075 van De Sede

  • Aantrekkelijke decoratie of nuttige toebehoren
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 1.165,00
Vanaf € 1.165,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-9075 salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-9075 salontafel
Een mooie tafel geeft uw interieur net dat beetje extra. De DS-9075 van de Sede is daar geen uitzondering op. Deze salontafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is hij onder andere verkrijgbaar in een vierkante en rechthoekige vorm of met transparant of gesatineerd glas. Het frame is van gesatineerd roestvrij staal. Het is natuurlijk ook mogelijk deze met een leuk kleurtje te lakken. Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 38 x 38 x 38 cm 65 x 65 x 38 cm 130 x 65 x 38 cm
Artikelnummer275478
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

Antonella Scarpitta

Antonella Scarpitta

Al meer dan 30 jaar werkt Antonella Scarpitta als interieurarchitect en ontwerper. In deze tijd heeft ze haar eigen studio opgericht en houdt ze zich onder andere bezig met industrieel ontwerp, interieurontwerp, textielonderwerp en grafische vormgeving voor belangrijke designmerken zoals de Sede.

^