Linteloo Isola salontafel

De Lintelo Isola salontafel heeft een prachtig natuurlijk design!

  • Nederlands design
  • Gemaakt uit massief eiken
  • In verschillende kleuren en formaten

€ 4.859,00
Vanaf € 4.859,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Isola salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Linteloo Isola is alles alles behalve een traditionele salontafel. Ontwerper Roderick Vos was geïnspireerd door patronen die golven achterlaten in het zand. De tafel reflecteert deze ringen en geeft daarmee een ode aan de natuur.

De salontafel is verkrijgbaar in drie verschillende maten en kleuren.

Afmetingen

135 x 85 cm

173 x 107 cm

226 x 148 cm

Artikelnummer323244
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

^