Muuto Workshop salontafel

De Workshop salontafel is prachtig in zijn eenvoud

  • Scandinavisch design van Muuto
  • Simplistisch met prachtige details
  • Verkrijgbaar in eiken en zwart
  • In twee afmetingen mogelijk

€ 629,00
Vanaf € 629,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Workshop salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Muuto Workshop salontafel

Design: Cecilie Manz

De Muuto Workshop salontafel heeft een minimalistisch design. Het vakmanschap van deze tafel steelt de show in dit design. Het frame is vervaardigd uit massief eikenhout en het tafelblad is gemaakt van eikenfineer. Het tafelblad wordt omhelst door het frame en dit soort voor een interessant beeld.

De Workshop Coffee Table is leverbaar met een afwerking van een transparante of matzwarte lak. Het is mogelijk om te kiezen tussen een rechthoekige of vierkante variant.

Afmetingen (LxDxH)
120 x 43 x 38 cm
86 x 86 x 38 cm

Artikelnummer327416
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

Cecilie Manz

Cecilie Manz

Cecilie Manz is een Deense designer die al vroeg in aanraking kwam met de wereld van design. Haar ouders waren namelijk beide kunstenaars. Na haar studio aan de kunstacademie van Kopenhagen richtte ze in 1998 haar eigen studio op. Hier maakte ze nationaal als internationaal naam door haar glas, licht en meubelontwerpen.

^