Pilat&Pilat Hotze salontafel

De elegante en strakke salontafel van Pilat&Pilat, de Hotze

  • Te verkrijgen in meerdere afmetingen
  • Verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten
  • Door de vakhoogte van 15 cm perfect voor opbergruimte

€ 0,00
Vanaf € 1.422,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Hotze salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Pilat&Pilat Hotze salontafel is een strakke salontafel. De salontafel is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en daarnaast ook drie verschillende houtsoorten. De salontafel heeft een vakhoogte van 15 cm en daarom uiterst geschikt voor opbergruimte. De pootjes zijn gemaakt van gecoat staal in de kleur RAL 9004. Afwijkende maten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

100 x 50 x 37,5

120 x 60 x 37,5

140 x 70 x 37,5

Artikelnummer325058
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^