Pode Ova salontafel

De Ova is een salontafel met twee verschillende typen poten, hierdoor geeft de asymmetrie de Ova een uniek gezicht. De tafels zijn perfect om te combineren.

  • Kunnen over de poef of bank geschoven worden voor praktische invulling.
  • Verschillende varianten verkrijgbaar.
  • Tafelblad is verkrijgbaar in meerdere afwerkingen: eiken, gelakt mdf of keramiek.

€ 0,00
Vanaf € 535,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Ova salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De salontafel Ova is een ontwerp van Meike Harde, een Keulse ontwerpster. Er zijn vier ronde varianten en een vierkante salontafel. Door deze verschillende varianten is de salontafel uiterst geschikt om onderling te combineren of met een ander meubel.

De Ova heeft zeer fraaie details, zo heeft ieder tafeltje bijvoorbeeld twee verschillende soorten poten. Doordat iedere variant twee verschillende poten in het ontwerp heeft zorgt de asymmetrie van de Ova voor een uniek en eigenzinnig gezicht.

Bij de ronde varianten is er tevens de keuze uit verschillende hoogtes en diameters. Deze hogere versies kun je ook heel praktisch over de bank of poef schuiven. Door deze praktische invulling wordt de salontafel een bijzetter. Deze salontafels zijn uit te voeren met verschillende tafelbladen, zo is er keuze mogelijk uit eiken of gelakt mdf of keramiek in alle kleuren van de Pode collectie.

Bestel de Pode Ova salontafel bij Berden Wonen ✓ Grootste aanbod designmerken ✓ 5 woon en slaapwinkels!

Artikelnummer324760
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^