Salontafels

  Salontafels hebben vaak een opvallend plekje in uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in een scala aan materialen; hout, glas of metaal. Wij hebben praktische design tafels in de collectie die passen bij uw interieur. Handige meeneem tafeltjes zoals de Hay DLM Don't Leave Me, de Montis Tor of de Rolf Benz 973 maar ook uitgebreide salontafels zoals de Kristalia Rotor en de Leolux Aditi. Voor vragen en advies kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)77 - 358 0668.

  232 gevonden artikelen

  232 gevonden artikelen

  Salontafels in uw interieur

  De salontafel heeft een duidelijke functie. De tafel wordt gebruikt voor tijdelijke opslag in uw woonkamer. Met opslag bedoelen we uw kop kofiie of glas wijn, het nieuwe Woon tijdschrift, de krant van vandaag of de afstandbediening van uw televisie. Toch is een salontafel meer dan een functioneel meubel. Het is een verlengstuk van uw zithoek, vaak gecentraliseerd tussen bijvoorbeeld uw bank, uw relaxfauteuil en de open haard of televisie. De keuze voor een salontafel verdient daarom dezelfde aandacht als die van de rest van uw zithoek.

  Ruime voorraad salontafels

  Berden heeft vele meubelen op voorraad, zo kunnen wij snel leveren en de scherpste prijzen aanbieden! Van meerdere merken als Hay, Dutch Originals, Ronald Schmitt en Classicon hebben wij diverse modellen direct leverbaar!

  Salontafel uitstraling

  Salon- en bijzettafels zijn er in vele soorten en maten en in nog meer afwerkingen. Glas, hout; massief of fineer, metaal; verchroomd, geborsteld, gepolijst of gepoedercoat. Onze topmerken bieden een uitgebreid assortiment waardoor u altijd een tafel vindt die bij uw interieur past!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn