Extremis Pantagruel Picnic

De Pantagruel Picnic is een moderne picknicktafel die breed inzetbaar is

  • Brengt de hele familie samen!
  • Modern vormgegeven
  • Plek voor 8 tot 12 personen
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren

€ 7.641,00
Vanaf € 7.641,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Pantagruel Picnic
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een compactere en lichtere versie van de Extremis Gargantua: De Extremis Pantagruel Picnic. Deze tafel is niet verstelbaar, maar heeft wel het kenmerkende design van de Gargantua overgenomen. Een picknicktafel met een ronddraaiende schijf in het midden, een prachtig modern design! Het biedt plaats voor 8 tot 12 personen en is ideaal voor openbare ruimtes en projecten, maar ook in een tuin zal die niet misstaan.

De Pantagruel Picnic tuinset zelf samenstellen:

De Pantagruel is beschikbaar in standaard- of cocktailtafelhoogte. Het frame is te verkrijgen in gegalvaniseerd staal of gelakt aluminium. Gaat de voorkeur naar het aluminium frame? Dan is er een ruime keuze uit prachtige kleuren. Voor de banken en het tafelbald is er keuze uit twee verschillende houtsoorten: Iroko tropisch hardhout of Hellwood thermisch behandeld hout.

Afmetingen (diameter x hoogte):

227 x 75 cm

Artikelnummer288931
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^