Extremis Picnik tafel

De Extremis Picnik tafel is een tafel-zitcombinatie en biedt plaats aan twee personen

  • Artistiek design
  • Ideaal voor een klein balkon of terras
  • Keuze uit verschillende kleuren
  • Geschikt voor binnen en buiten

€ 5.584,00
Vanaf € 5.584,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Picnik tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Extremis Picnik tafel

De Extremis Picnik is een tafel-zitcombinatie die zeer geschikt is voor op het balkon, kleine ruimtes of binnenshuis. De tafel biedt plaats aan twee personen. De picknicktafel is gemaakt uit één aluminium plaat en is hierdoor bijzonder licht, stevig en praktisch. De minimalistische vorm geeft de Picnik een artistieke uitstraling en past hierdoor perfect in een publieke of semipublieke ruimte. De tafel is niet alleen praktisch maar ook een bijzonder mooi object om naar te kijken.

De tafel Picnik zelf samenstellen

De tafel is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en leverbaar in een aluminium look of glanzend. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren om zo de perfecte picknicktafel samen te stellen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x hoogte x diepte)
147 x 95 x 75 cm

Artikelnummer288976
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants & Xavier Lust

Dirk Wynants & Xavier Lust

Het ontwerpduo Dirk Wynants & Xavier Lust zijn samengekomen nadat Dirk een picknicktafel wilde maken van aluminium. Hij heeft contact opgenomen met Xavier Lust, omdat Lust bekendstaat om zijn buigtechniek voor aluminium. Samen hebben zij een ingenieus ontwerp gemaakt van de Picnik tafel van Extremis.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^