B&B Italia Titikaka Outdoor bank

De Titikaka bank is een prachtige bank voor in uw tuin!

  • Geïnspireerd op de golven van het Titicacameer
  • Uitgevoerd in naturel teakhout
  • Zeer geschikt voor buitengebruik

€ 9.631,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Titikaka Outdoor bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Naoto Fukasawa

De B&B Italia Titikaka outdoor bank is geïnspireerd op de goldven van het Titicaca meer. Dit water ligt tussen Bolivia en Peru. Deze mooie plaats trok de aandacht van Fukasawa. Hij heeft de beweging van de golven vast gelegd in de vorm van deze bank, die bestaat uit naturel teakhout.

Afmetingen (bxdxh) : 250 x 89 x 78 cm

Artikelnummer317417
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^