Cassina Sail Out bank

Een must-have in jouw achtertuin: De Sail Out bank van Cassina!

  • Ontworpen door Rodolfo Dordoni
  • Keuze uit verschillende kleuren en materialen
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Sail Out bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina Sail Out bank

De Sail Out bank van Cassina, ontworpen door Rodolfo Dordoni!

De inspiratie van deze prachtige bank kwam voort uit de zomervakantiegeest van de jaren '50. Een sectionele buitenbank die de ogenschouw neemt van zachte luchtbedden, doormiddel van zijn gestikte sleuven.

Stel de bank geheel naar eigen wens samen met het modulaire elementen systeem. Verkrijgbaar als 2-zitsbank, chaise longue, hoekbank of hocker. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. Het onderstel is gemaakt van massief teakhout.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen!

Artikelnummer330798
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^