Extremis Extempore hoge bank

Een deel van de Extempore collectie: De Extremis Extempore hoge bank!

  • Perfect in combinatie met de hoge tafel
  • Weersbestendig en onderhoudsvriendelijk
  • Gemaakt van aluminium en sterk hardhout
  • Past in iedere tuin!

€ 0,00
Vanaf € 1.791,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Extempore hoge bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Ontwerp: Arnold Merckx

Een perfecte combinatie met de gelijknamige hoge tafel. Creeër moeiteloos meer zitplaatsen voor extra gezelligheid!

Het bankje is gemaakt van weerbestendig en onderhoudsvriendelijk aluminium en sterk hardhout voor extra warmte en schoonheid.

Afmetingen: (LxBxH)

90 x 34 x 75 cm

Het bankje weegt 28 kilo.

Artikelnummer332354
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Arnold Merckx

Arnold Merckx

Arnold Merckx is een Nederlandse designer die al op jonge leeftijd de kneepjes van het vak leerde. Hij hielp tijdens zijn schoolvakanties mee in de meubelfabriek van zijn vader. In Landgraaf startte hij zijn eigen ontwerpbureau en werkte voor een groot aantal designmerken als Montis, Arco, Pastoe, Artifort, Extremis en Spectrum.

^