Extremis Marina Combo tafel

De Extremis Marina Combi is een picknicktafel met een bijzonder design door de combinatie van stoelen en banken

  • Picknicken met een grote groep mensen
  • Leverbaar tot een lengte van ruim 12 meter
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 5.633,00
Vanaf € 5.633,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Marina Combo tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Extremis Marina Combo tafel

De Marina Combi is een unieke picknicktafel door de combinatie van stoelen en banken. Hierdoor kunt u op ieder terras een andere opstelling samenstellen. De banken zijn gefixeerd aan de poten van de tafel. De tafel is gemaakt van een composiet van glasvezel en polyester, dat aanvoelt als hout maar dit materiaal is minder gevoelig voor vochtigheid en temperatuursveranderingen. Qua lengte zijn de mogelijkheden onbeperkt waardoor u een eindeloos lange picknicktafel kunt samenstellen. Met een grote groep vrienden en familie picknicken was nog nooit zo gemakkelijk. De Marina lijn is ontworpen om uw woning of professioneel project eenvoud en eenheid uit te laten stralen.

De picknicktafel Marina Combi zelf samenstellen

De picknicktafel is verkrijgbaar met bankjes er aan vast of enkel de tafel los. Optioneel kunt u ook kiezen voor Extremis Captain's Chairs om uw picknicktafel compleet te maken. Leverbaar in diverse maten tot een lengte van ruim twaalf meter, waardoor er tot ongeveer 40 mensen tegelijk aan de tafel kunnen zitten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer288963
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

^