Extremis Romeo & Juliet bank

De Extremis Romeo & Juliet tuinbank zorgt voor een groen accent in iedere omgeving

  • Romantische bank
  • Biedt een vleugje groen
  • Gemaakt van Jatoba hardhout
  • Inclusief twee binnenpotten en twee buitenpotten

€ 5.409,00
Vanaf € 5.409,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Romeo & Juliet bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Stijn Goethals, Koen Baeyens & Basile Graux

De Extremis Romeo & Juliet bank biedt voorbijgangers een fijne plek om even te ontspannen en een vleugje groen in een vaak grijze stedelijke omgeving. De romantische bank bestaat uit lange houten balken met twee ronden gaten; in elk gat is een bloempot verwerkt voor een boom. De naam van het bankje 'Romeo & Juliet' verwijst naar de twee bomen. Net als Romeo en Julia zijn de boompjes voorbestemd om bij elkaar te blijven, zonder dat ze ooit helemaal samen kunnen zijn. De bank zweeft als het ware tussen de bomen. Een enkel exemplaar komt goed tot zijn recht in een privéomgeving, maar de tuinbank is ook zeer geschikt voor een grotere omgeving. Plaats meerdere banken naast elkaar voor een architecturaal rustgevend geheel.

De bank Romeo & Juliet zelf samenstellen

De bank is gemaakt van Jatoba hardhout (FSC 100%). De Romeo & Juliet bank wordt geleverd inclusief twee binnenpotten en twee buitenpotten. De potten hebben een glanzend effect, wat zorgt voor een mooi contrast met het matte hout. Exclusief de boompjes.

Afmetingen (breedte x hoogte x diepte)320 x 73,5 x 48 cm

Artikelnummer289450
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

^