B&B Italia Erica Outdoor fauteuil

De prachtige Erica outdoor fauteuil staat geweldig in uw tuin!

  • Verkrijgbaar in twee verschillende formaten
  • Uitvoerbaar in drie verschillende frameafwerkingen
  • Ergonomische zit- en rugkussens

€ 3.008,00
Vanaf € 3.008,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Erica Outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Antonio Citterio

De Erica outdoor fauteuil biedt een innovatieve mix van geëxtrudeerde en gegoten aluminum materialen. Het luchtige ontwerp zorgt ervoor dat deze fauteuil in vele tuinen prachtig staat. De ergonomische zit- en rugkussens zorgen voor een geweldig zitcomfort. De kussens zijn uitvoerbaar in vele prachtige stofferingen! De geverfde frames zijn verkrijgbaar in wit, tortora en antraciet.

Afmetingen (BxDxH):

80 x 78 x 65,5 cm

90 x 86 x 65,5 cm

Artikelnummer317289
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^