B&B Italia Erica outdoor stoel

De prachtige B&B Italia Erica outdoor stoel

  • Zeer comfortabel
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Combineert mooi met andere meubelen uit de Erica serie

€ 1.390,00
Vanaf € 1.390,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Erica outdoor stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Erica outdoor stoel

De B&B Italia Erica outdoor stoel maakt deel uit van de uitgebreide Erica serie. De Erica stoel is verkrijgbaar met een volledig bekleed frame of als stapelbare versie. De stoel is verkrijgbaar met verschillende kussens die natuurlijk geschikt zijn voor buitenshuis, zodat u ook in de tuin kunt genieten van optimaal zitcomfort. Vraag een offerte aan als uw favoriete optie er niet tussen staat of als u meer info wil over deze mooie stoel.

Artikelnummer323734
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^