Flexform Ortigia outdoor fauteuil

De Flexform Ortigia outdoor fauteuil heeft een tijdloos design!

  • Comfortabele zitting en rugleuning
  • Leverbaar in verschillende afmetingen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

€ 0,00
Vanaf € 3.944,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Flexform Ortigia outdoor fauteuil is te bestellen in veelvoud van 1

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Ortigia outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Flexform Ortigia outdoor fauteuil is ontworpen met oog voor detail en bestaat uit hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, gevlochten vezels en teakhout. De fauteuil is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig waardoor de fauteuil ideaal is voor buiten gebruik.

De fauteuil heeft een tijdloos design en is voorzien van een comfortabele zitting en rugleuning. Om de fauteuil passend te maken voor je buitenruimte is het meubelstuk leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kun je de gewenste samenstelling kiezen voor de persoonlijke smaak van je buitenruimte.

Artikelnummer336689
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

^