Joli Wire stoel

De Joli Wire is een opvallende stoel voor binnen- en buitenshuis

  • Stoel met een luchtige, open uitstraling
  • Opgebouwd uit fijne inox-draden
  • Verkrijgbaar in een laag en hoog model of als barkruk
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 575,00
Vanaf € 575,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Joli Wire stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Joli Wire stoel

Designer Mathis de Ferm

De Joli Wire stoel is geniaal in zijn eenvoud. De Wire serie kenmerkt zich door fijne inox-draden die de meubels een luchtige uitstraling geven. De stoel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. De Joli Wire stoelenserie bestaat uit een stoel (hoge en lage variant) en barkruk. Combineer de Wire stoel met de bijpassende tafel voor een mooi geheel.

De stoel Wire zelf samenstellen
De roestvrij stalen stoel is verkrijgbaar in een hoge en lage variant en als barkruk. Hierbij heeft u de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet. Ook mooi met bijpassend zitkussen in stof of leer. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Joli Wire stoel samen te stellen!

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
Stoel hoog: 61 x 55 x 78 cm
Stoel laag: 76 x 74 x 74 cm
Barkruk: 51 x 53 x 86 cm

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Artikelnummer297922
Joli

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Joli maakt het verschil en dat merk je gelijk op bij het eerste aanzicht. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ kun je bij Joli letterlijk nemen. Alle producten zijn namelijk 100% van Belgische kwaliteit en gemaakt in België.

^