Extremis Pantagruel tafel

De Extremis Pantagruel tafel is een extra grote ronde tafel voor feestjes, borrels en andere gelegenheden

  • Moderne vormgeving
  • Plek voor ongeveer 8 personen
  • Ook verkrijgbaar als hoge cocktail tafel
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren

€ 4.646,00
Vanaf € 4.646,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Pantagruel tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Extremis Pantagruel tafel

De Extremis Pantagruel eettafel heeft een strakke vormgeving en is afgeleid van de Pantagruel Picnic variant met banken. Rond deze extra grote ronde tafel passen ongeveer acht stoelen. Er zit een parasolopening centraal in het tafelblad van 6,5 cm. De Pantagruel is ook verkrijgbaar in een hoge versie die geschikt is als cocktailtafel. Kortom, de Extremis Pantagruel tafel is de ideale tafel voor feestjes, borrels en andere gelegenheden waarbij u met uw vrienden en familie in de tuin wilt genieten.

De eettafel Pantagruel zelf samenstellen

Het frame van de Pantagruel is verkrijgbaar in gegalvaniseerd of gepoederlakt staal. Hierbij kunt u kiezen uit een aantal prachtige kleuren. Voor het tafelblad is er de keuze uit twee verschillende houtsoorten: Iroko en Hellwood. Beide houtsoorten zijn kwalitatief zeer hoogstaand, maar Hellwood kan net wat beter tegen ruwe weersomstandigheden. Informeer vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (diameter x hoogte): 146 x 75 cm

Artikelnummer288939
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^