Extremis Pontsun tafel

De Extremis Pontsun is een extra brede tafel met een oosterse uitstraling.

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Extra stevige poten
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Kunt je naar wens samenstellen

€ 0,00
Vanaf € 5.893,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Pontsun tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Extremis Pontsun tafel is ontworpen om zowel functioneel als aantrekkelijk te zijn. Het heeft een minimalistisch design met strakke lijnen en is gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en hout. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen.

De poten van de tafel zijn geïnspireerd op origami, de Japanse papiervouwkunst, en zorgen voor extra stevigheid. Ook het tafelblad heeft een bijzonder design doordat in tegenstelling tot veel tafels de planken niet in de lengte, maar in de breedte zijn gelegd. Het unieke verstelbare potenontwerp, geïnspireerd op pontons, zorgt ervoor dat je tafel altijd stabiel en waterpas staat, zelfs op de meest uitdagende ondergronden. Hierdoor is de tafel geschikte voor binnen en buiten.

Dankzij de geïntegreerde opening in het tafelblad kun je een parasol toevoegen.

De tafel is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes:

- 325 cm

- 395 cm

Afmetingen:

B 110 x H 74 cm

Artikelnummer318751
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^