Flexform Zefiro outdoor tafel

Breng een eigentijdse uitstraling naar jouw tuin met de Zefiro outdoor tafel van Flexform!

  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Keuze uit rond of rechthoekig formaat
  • Waterdichte hoes verkrijgbaar tegen meerprijs

€ 0,00
Vanaf € 4.381,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Zefiro outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Zefiro eettafel is nu ook verkrijgbaar als eigentijdse buitentafel in een tal van uitvoeringen. De epoxy gepoedercoate aluminium poten zijn verkrijgbaar in wit, kakigroen, wijnrood; of gepolijst of gesatineerd aluminium. De tafelbladen zijn er in diverse stenen: Beola argentata(zilvergroen), pietra del Cardoso, lavasteen of porfier. Er wordt sterk aangeraden om gebruik te maken van de Flexform hoezen om de tafel in topconditie te houden.

Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer336666
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^