Joli Fizz Bistro tafel

De Fizz Bistro is een veelzijdige tafel!

  • Tafel met een hedendaags design
  • Voor binnen- en buitenshuis
  • Met een rond of vierkant tafelblad
  • Gemakkelijk op te bergen

€ 915,00
Vanaf € 915,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Joli Fizz Bistro tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Joli Fizz Bistro tafel

Designer: Mathias De Ferm

Deze kleinere versie van de Joli Fizz tafel heeft door zijn fijne lijnen en prachtige rondingen een lichte vormgeving. De Bistro is een multifunctionele tafel die verkrijgbaar is in vele afmetingen en zelfs gemakkelijk op te bergen is. Het is namelijk mogelijk om de tafel in te klappen, waardoor u altijd extra ruimte kunt creëren.

De Fizz-collectie van Joli

De Fizz-collectie bestaat uit een serie (tuin)meubelen met een eigentijds uiterlijk. Het gebruik van hoogwaardige materialen samen met de moderne vormgeving zorgt voor een herkenbaar uiterlijk.

Afmetingen
Ronde tafel:
ø 70 x 66/75/90/110 cm
ø 80 x 66/75/90/110 cm
Vierkante tafel:
70 x 66/75/90/110 cm
80 x 66/75/90/110 cm

Artikelnummer317270
Joli

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Joli maakt het verschil en dat merk je gelijk op bij het eerste aanzicht. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ kun je bij Joli letterlijk nemen. Alle producten zijn namelijk 100% van Belgische kwaliteit en gemaakt in België.

^