Joli Marguerite tafel

De Joli Marguerite is een minimalistische eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eettafel met een sober design
  • Karaktervolle conische poten
  • Combineer de tafel met de Marguerite stoelen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 3.520,00
Vanaf € 3.520,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Joli Marguerite tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Mathias de Ferm

De Joli Marguerite tafel heeft een minimalistische vormgeving en karaktervolle conische poten. De Marguerite tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door het sobere design komt de Joli Marguerite tafel vrijwel overal goed tot zijn recht. De Joli Marguerite serie bestaat naast een eettafel, ook uit een salontafel, wandtafel en bijzettafel. Combineer de tafel met de bijpassende Marguerite stoel voor een mooi geheel.

De tafel Marguerite zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of verschillende keramische varianten. Het onderstel is vervaardigd uit gelakt aluminium, waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Joli Marguerite tafel samen te stellen!

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Artikelnummer297915
Joli

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Joli maakt het verschil en dat merk je gelijk op bij het eerste aanzicht. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ kun je bij Joli letterlijk nemen. Alle producten zijn namelijk 100% van Belgische kwaliteit en gemaakt in België.

^