Knoll Saarinen outdoor tafel

De Knoll Saarinen tafel is er nu ook voor buitenshuis!

  • De klassieke Saarinen voor in de tuin
  • Past in vrijwel iedere tuin
  • Uitvoerbaar in zwart, wit of een combinatie

€ 4.150,00
Vanaf € 4.150,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Knoll Saarinen outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De klassieke Knoll Saarinen tafel is klaar voor een leven buiten. De tafel is nu ook speciaal voor in de tuin verkrijgbaar. Gezellig samen tafelen buitenshuis met vrienden en famillie was nog nooit zo leuk geweest. De tafel is verkrijgbaar als ronde of ovale versie.

Het trompetvormige onderstel, dat gemaakt is van aluminium, zorgt voor meer beenruimte en geeft de tafel een ruime sfeer. Het onderstel is, netzoals het tafelblad, verkrijgbaar in wit of zwart.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen, vraag voor meer informatie een offerte aan!

Artikelnummer324833
Knoll

Knoll

Al meer dan 80 jaar volgt Knoll de Bauhaus-ontwerpfilosofie, moderne meubels moeten een aanvulling zijn op een ruimte en moeten er niet mee concurreren. Bij Knoll is modern design het uitgangspunt, waarbij hun passie wordt gedeeld over de hele wereld. Vakmanschap en technologie komen hierin samen door het gebruik van design.

^