Kristalia Be-Easy slatted outdoor tafel

De be-Easy slatted is een prachtige tuintafel!

  • Strak & modern design
  • Tafelblad is uitvoerbaar in teakhout of aluminium
  • Ook uitvoerbaar als bartafel
  • Leverbaar met een bijpassende bank

€ 1.298,00
Vanaf € 1.298,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Be-Easy slatted outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Kristalia be-Easy slatted is een moderne buitentafel. Het tafelblad bestaat uit lamellen van teakhout of aluminium. Het aluminum tafelblad is netzoals het onderstel in verschillende kleuren verkrijgbaar; wit, zwart, terracotta en olijfgroen.

De tafel is in verschillende formaten verkrijgbaar en is ook als bartafel uitvoerbaar. De be-Easy slatted is ook leverbaar met een bijpassende bank, zo creëert u de perfecte combinatie.

Afmetingen (LxBxH):

80/160/180/200/220 x 79 x 76 cm

100/160/180/200x220 x 99 x 76 cm

140 x 139 x 76 cm

Artikelnummer324582
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

Bluezone

Bluezone

Bluezone is een, binnen Kristalia, opgerichte werkgroep samengesteld uit professionals en technici met vele jaren ervaring op het gebied van productdesign. De werkgroep houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij nieuwe materialen en technieken worden toegepast.

^