Kristalia Nori outdoor tafel

De Kristalia Nori outdoor tafel is een mooie eigentijdse tafel voor in uw tuin!

  • Een tuintafel met een bijzonder design
  • Het degelijke onderstel zorgt een bijzonder contrast met het slanke blad
  • Uitvoerbaar als uitschuifbare tafel
  • Stel uw perfecte Nori voor buiten samen!

€ 3.078,00
Vanaf € 3.078,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Nori outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Bartoli Design

De Kristalia Nori outdoor tafel heeft een prachtig hedendaags design. Door de bijzondere vormgeving van de aluminium poten heeft de tafel een krachtig uiterlijk. Het dunne tafelblad oogt nog slanker dankzij het brede onderstel. Het tafelblad is zeer stevig, doordat deze vervaardigd is uit Fenix-NTM of Dekton.

De tafel is uitvoerbaar als uitschuifbare variant, die wel tot 3 keer uitgeschoven kan worden. De extra tafelbladen kunnen opgeborgen worden in een handig compartiment.

Artikelnummer324666
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

Bartoli Design

Bartoli Design

Bartoli Design, een team bestaande uit Anna en Paolo Bartoli, ontwerpt voor bekende merken in de meubelsector. De studio combineert diepgaande kennis van industriële technologiëlen en processen, evenals ambachtelijke technieken. De resultaten zijn best verkopende, duurzame producten en bekroonde ontwerpen.

^