MDF Italia Arpa outdoor salontafel

De Arpa salontafel met een prachtig minimalistisch design.

  • Bestand tegen slechtere weersomstandigheden
  • Frame van 2 centimeter
  • Naar wens samen te stellen

€ 2.788,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Arpa outdoor salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Arpa outdoor salontafel

Het design van de Arpa collectie is een eerbetoon aan de kunst van het weglaten. Er is aandachtig gekeken naar de salontafel, hierdoor is zo min mogelijk materiaal gebruikt. Dit uit zich in een minimalistisch design.

De Arpa Outdoor Salontafel herkent zich aan het smalle frame. Het frame is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een poedercoating, die ervoor zorgt dat het frame bestand is tegen slechtere weersomstandigheden. Dit geldt ook voor het blad, die uitvoerbaar is in diverse afwerkingen van steen.

Artikelnummer331371
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^