Meer afbeeldingen

Ubica ComFEEL Foam matras

Over Ubica ComFEEL Foam matras

Ubica ComFeel Foam is een uiterst comfortabel matras met een 3-delige schuimkern

  • Optimale ondersteuning en drukverlagend comfort
  • Elastische en soepele kern
  • Voorzien van 7 comfortzones
  • Keuze uit verschillende formaten

Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

Vanaf 429,-

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


Ubica ComFEEL Foam matras

Het Ubica ComFEEL Foam matras is uitgerust met een 3-delige en horizontale kernopbouw. Hierdoor is het matras zeer elastisch en soepel en garandeert het een drukverlagend comfort en een optimale ondersteuning. De kern in combinatie met de hoogwaardige profileringen, verdeeld over 7 zones, zorgen voor een perfecte aanpassing aan het lichaam. Daarnaast is het matras voorzien van een afritsbare en wasbare tjik in Tencel. Kortom, het Ubica ComFEEL Foam matras garandeert een perfecte nachtrust.

ComFEEL schuim
De Ubica ComFEEL schuim matrassen zijn opgebouwd uit 3 schuim lagen; 2 elastische Bultex lagen met daar tussen een flexibel ComFEEL laag. Deze schuimlagen bieden een drukverlagende ondersteuning van uw schouders en heupzone. De boord in 3Mesh versterkt een goede ventilatie van het matras. Het gebruik van deze hoogwaardige materialen garandeert een lange levensduur.

Het matras ComFEEL Foam zelf samenstellen
Het matras heeft een totale hoogte van 24 cm en een kern hoogte van 20 cm. U heeft de keuze uit verschillende formaten. Daarnaast is het matras is verkrijgbaar in een medium en firm uitvoering. Standaard geleverd met een afneembare tjik. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Eigenschappen

Artikelnaam Ubica ComFEEL Foam matras
Artikelnummer 294351
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn