Meer afbeeldingen

Ubica ComFEEL Spring matras

Over Ubica ComFEEL Spring matras

Ubica ComFeel Spring is een uiterst comfortabel matras met een 3-delige schuimkern

  • Zeer elastisch en soepel matras
  • Tussenlaag met pocketveren
  • Voorzien van 7 comfortzones
  • Keuze uit verschillende formaten

Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

Vanaf 479,-

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


Ubica ComFEEL Spring matras

Het Ubica ComFEEL Spring matras is uitgerust met een 3-delige en horizontale kernopbouw. Hierdoor is het matras zeer elastisch en soepel en garandeert het een drukverlagend comfort en een optimale ondersteuning. De tussenlaag met pocketveren zorgt voor een nog betere ondersteuning van uw lichaam. De kern in combinatie met de hoogwaardige profileringen, verdeeld over 7 zones, zorgen voor een perfecte aanpassing aan het lichaam. Daarnaast is het matras voorzien van een afritsbare en wasbare tjik in Tencel. Kortom, het Ubica ComFEEL Spring matras garandeert een perfecte nachtrust.

ComFEEL schuim

De Ubica ComFEEL schuim matrassen zijn opgebouwd uit 3 schuim lagen; 2 elastische Bultex lagen met daar tussen een flexibel ComFEEL laag. Deze schuimlagen bieden een drukverlagende ondersteuning van uw schouders en heupzone. De boord in 3Mesh versterkt een goede ventilatie van het matras. Het gebruik van deze hoogwaardige materialen garandeert een lange levensduur.

Het matras ComFEEL Spring zelf samenstellen
Het matras heeft een totale hoogte van 24 cm en een kern hoogte van 20 cm. U heeft de keuze uit verschillende formaten. Daarnaast is het matras is verkrijgbaar in een medium en firm uitvoering. Standaard geleverd met een afneembare tjik. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Eigenschappen

Artikelnaam Ubica ComFEEL Spring matras
Artikelnummer 294361
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn