Vestigingen

  Update maatregelen omtrent het coronavirus - sluiting fysieke winkels. 

  Beste klanten,

  De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Op dit moment kunnen wij dit niet meer voldoende garanderen. Daarom hebben wij besloten om onze fysieke winkels per direct te sluiten. Dit was absoluut geen makkelijk besluit, maar op deze manier willen wij onze verantwoordelijkheid nemen om verspreiding van het coronavirus te beperken.

  We zijn trots op al onze medewerkers die in onzekere tijden voor ons klaar staan. Daarom blijft het mogelijk om online offertes aan te vragen via onze website of u kunt een mail sturen naar info@berden.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 077 - 358 06 68. We zullen proberen om de uitlevering van meubels door te laten lopen, zolang er rekening gehouden kan worden met de minimale afstand van 1,5 meter van elkaar.

  Via deze weg willen we u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. We hopen u snel weer te verwelkomen in een van onze winkels.

  Onderstaand vindt u al onze woon- en slaapwinkels.
  Bekijk hier onze modewinkels.  Berden Blerick  Berden Venlo  Berden Heerlen  Berden Maastricht  Berden Sittard  Berden by Houweling

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn