Berden Mode & Slapen Blerick

In onze winkel in Blerick vindt u zowel alles voor uw slaapkamer als de perfecte outfit voor het hele gezin. Op de grote slaapafdeling vindt u een grote collectie van onder andere Auping, Avek en Tempur. Onze adviseurs helpen u graag met de zoektocht naar uw perfecte nachtrust. Daarnaast vindt u bij Berden Blerick nog 2 verdiepingen met de mooiste heren-, dames- en kidskleding.

Adres

Laurentiusplein 3
5921 GX
Blerick
077 324 88 88

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 12.00 - 17.00

Speciale openingstijden

 • Groot assortiment

  Op onze slaapafdeling vindt u een grote collectie aan top merken, zoals Avek, Auping, Dreamborn, Swissflex en Tempur. Dankzij deze uitgebreide keuzes is er altijd een bed, boxspring, matras of gehele slaapkamerinrichting die bij u past. Breng een bezoek aan de afdeling en laat u inspireren en informeren over de vele mogelijkheden!

 • Designklassiekers in de slaapkamer

  De Auronde is al meer dan 45 jaar geleden geïntroduceerd, maar tot op de dag van vandaag staat hij nog in vele slaapkamers. Tegenwoordig is de Auronde voorzien van de nieuwste technologieën en af te werken in de mooiste kleuren. Door de details op uw wensen aan te passen, krijgt u het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu.

 • Persoonlijk advies

  Onze slaapadviseurs hebben een passie voor slaapkamerinrichtingen en het vinden van het perfecte matras, bed of boxspring voor u. We vinden het leuk om ons te verdiepen in uw wensen. Heeft u last van rugklachten, nekklachten of een ander slaapprobleem? Wij helpen u graag met het zoeken naar een oplossing hiervoor!

 • Stel uw bed of boxspring helemaal zelf samen

  Dat de binnenkant van de boxspring belangrijk is, weten we natuurlijk. Maar de buitenkant mag ook zeker niet vergeten worden! Kies uw favoriete stof en kleur en laat uw boxspring prachtig aansluiten op de rest van uw slaapkamer!

FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn