Berden Design Sittard

In Sittard loopt u bij Berden Wonen de wondere wereld van design binnen. Topmerken zoals Cassina, B&B Italia, KnollStudio en de Sede staan ruim opgesteld en laten zien wat er thuis ook mogelijk kan zijn. 'We bieden inspiratie en zijn altijd bezig om onze uitgebreide collectie up-to-date te houden. We brengen design, wonen en meer.'

Adres

Industriestraat 23
6135 KG
Sittard
+31 (0)46 451 0500

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

 • Team Berden Design Sittard

  Wij stellen ons graag aan u voor. Ons team bestaat uit Sander, Wim, Tanja, Hans, Maurice en Wilma. We doen ons werk met aandacht en nemen dan ook graag de tijd om u goed te adviseren bij uw keuze voor het perfecte design meubel.
  Samen komen we tot het beste resultaat!

 • Persoonlijk interieuradvies

  Bent u op zoek naar een nieuw interieur, maar weet u nog niet wat u precies wilt? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan een van onze woonwinkels en bespreek uw woonwensen met onze deskundige interieuradviseurs.
  Zij helpen u graag met een mooi interieuradvies op maat om uw woning helemaal naar uw smaak in te richten en te stylen.

 • Vernieuwde Cassina studio

  Onlangs hebben we onze Cassina-studio verbouwd. In deze vernieuwde studio mogen design klassiekers zoals de LC4, Maralunga en Utrecht fauteuil mogen natuurlijk niet ontbreken. Verder zijn andere prachtige ontwerpen, zoals de CAB stoelen en de 8 sofa hier ook te bewonderen.

 • Nieuw: B&B Italia

  Vorig jaar hebben we het prachtige Italiaanse merk B&B Italia aan onze collectie mogen toevoegen. B&B Italia staat bekend om de bekende ontwerpen zoals de Ray sofa, Husk Chair en Tufty Time. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door deze prachtige design objecten!

FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn