Berden Wonen Venlo

Een fris en trendy beeld. Wanneer u Berden Wonen in Venlo binnenloopt, ziet u vele inspirerende settings, van Dutch design tot meubelen met een Scandinavisch tintje. Van design klassiekers tot nieuw en modern design. 'Mensen lopen hier gemakkelijk even binnen om een rondje wooninspiratie te doen. We maken het graag gezellig. Want als de sfeer goed is, voelt de klant dat ook!'

Gratis parkeren
Berden Wonen Venlo is gevestigd op de woonboulevard Trefcenter aan de Nijmeegseweg 6. Hier is ruim parkeeraanbod en u kunt hier gratis parkeren. Wij verwelkomen u graag in onze mooie design meubel winkel in Venlo.

Adres

Nijmeegseweg 6
5916 PT
Venlo
+31 (0)77 - 358 0668

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Speciale openingstijden

 • Team Berden Venlo

  Mogen wij ons aan u voorstellen? Ons team bestaat uit Jasper, Sanne, Trudy, Els, Sophie, Ron, Corry, Elke, Jack en Tineke. Iedereen heeft zijn/haar eigen expertise, waardoor er altijd iemand is die u verder kan helpen. Kom gezellig een dagje naar Venlo. Een kopje koffie of een lekker glaasje wijn staan altijd voor u klaar!
 • Private shopping

  Onlangs hebben we helaas tijdelijk onze winkels gesloten, maar we bieden u graag de mogelijkheid om een 1-op-1 afspraak met onze deskundige interieuradviseurs in de winkel te maken. Zij helpen u graag met een mooi interieuradvies op maat om uw woning helemaal naar uw smaak in te richten en te stylen.
  Bekijk hier meer informatie over deze mogelijkheid of maak online een afspraak.

 • Dutch design

  Dutch Design is niet meer weg te denken uit de wereld van design meubelen. Het design van Hollandse bodem wordt gekenmerkt door typische, pure belijning en mooie materialen. Merken als Arco, Pilat&Pilat en Label hebben stuk voor stuk geweldige collecties opgebouwd en deze staan dan ook ruim uitgestald in onze showroom.
 • Bert Plantagie

  Sinds 2000 timmert het design merk hard aan de weg en met succes. Met zijn fauteuils, stoelen, kasten en tafels spreekt Bert Plantagie een breed publiek aan; in binnen- en buitenland. Bekende designers zoals Roderick Vos en Stefan Steenkist weten telkens weer een tijdloze en stijlvolle collectie te presenteren.
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn