Vitra Home Stories for Winter

  Welke Vitra Home Stories for Winter actie is jouw favoriet? Bekijk de acties hier. Deze acties zijn geldig van 1 november 2022 tot 31 januari 2023.

  Vitra Home Stories


  Vitra Lounge Chair actieLounge chairs

  Koop een Vitra Lounge Chair & Ottoman en ontvang een bijzettafel of kruk als cadeau.

  Deze actie geldt voor de volgende Vitra loungestoelen: Lounge Chair & Ottoman, Grand Relax & Ottoman en de Grand Repos/Repos & Ottoman/Panchina. Bij aankoop van een van deze producten kun je kiezen uit een van de volgende geschenken: Tabouret Solvay (natural of dark oak), Cork Family (elk model) of de Wooden Side Table Small.

  ▶ Bekijk de Lounge chair actie


  Vitra HAL Lounge chairHAL Lounge chair

  Koop een HAL Lounge Chair en ontvang een bijpassende Ottoman cadeau. De Ottoman wordt geleverd in dezelfde configuratie als de HAL Lounge Chair.

  De creaties van Jasper Morrison worden niet gekenmerkt door een opvallend nieuw of modieus ontwerp, maar zijn veeleer een aangepaste, geperfectioneerde weergave van een vertrouwde standaard. Dat is duidelijk te zien aan de HAL Lounge Chair, die Morrisons herinterpretatie is van de gestoffeerde fauteuil met vier poten en hoge rugleuning.

  ▶ Bekijk de HAL Lounge chair actie


  Vitra Dining ChairsDining chairs

  Koop een set van zes eetstoelen en krijg de zesde stoel cadeau. De goedkoopste stoel is gratis.

  De volgende stoelen van Vitra komen in aanmerking voor dit aanbod (vrij te combineren): Eames Shell Chairs (Behalve DSS, DSS-N, LAR, RAR, PACC en PSCC), Standard, Standard SP, Chaise Tout Bois, Panton Chair, Panton Chair Classic, Softshell Chair, Moca, HAL (behalve met draaivoet), Tip Ton, Tip Ton RE, APC, EVO-C, .03, .05 en de Belleville Chair.

  ▶ Bekijk de Dining chairs actie


  Wooden Dolls Limited EditionWooden Dolls Limited Edition

  De Wooden Dolls van Alexander Girard zijn een familie gebeeldhouwde figuren die mensen en dieren voorstellen. Girard vervaardigde deze decoratieve objecten, die geïnspireerd zijn op zijn privécollectie van volkskunst, in 1952 voor zijn eigen huis in Santa Fe. De originele versies maken deel uit van het door het Vitra Design Museum beheerde nalatenschap van Girard en dienen als voorbeeld voor heruitgaven door Vitra.

  De Wooden Dolls super large zijn beperkt tot 1000 stuks per model.

  ▶ Bekijk de Wooden Dolls Limited Edition


  Vitra cadeausCadeaus

  De feestdagen komen eraan, dit betekent dat het cadeau seizoen weer in zicht is. Om je te helpen bij het maken van een keuze, worden de bestsellers accessoires van Vitra uitgelicht.

  We raden je aan om je bestelling tijdig te plaatsen in verband met de levertijden, zodat je het geschenk op tijd in huis hebt voor de feestdagen!

  ▶ Bekijk de Vitra bestsellers accessoires hier: Cadeaus

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn