Vitra Dining chairs actie - Home Stories for Winter

  Koop een set van zes eetstoelen en krijg de zesde stoel cadeau.

  ► Deze actie is geldig van dinsdag 1 november 2022 tot dinsdag 31 januari 2023.

  De eettafel is hart van elke woning. Gezin en vrienden komen hier bijeen om te eten, te spelen of te praten, voor huiswerk of hobby’s, ’s middags voor koffie, verjaardagsfeestjes of andere vieringen of om thuis te werken. Aan deze gezinstafel wordt niet alleen genoten van de gezamenlijke maaltijden, maar wordt ook menig gesprek gevoerd.

  De keuze van eetkamerstoelen is even gevarieerd als de maaltijden die aan een tafel kunnen worden opgediend. Het perfecte evenwicht tussen design en comfort kan altijd gevonden worden dankzij een grote verscheidenheid aan hedendaagse stoelen van ontwerpers zoals Jasper Morrison, maar ook klassieke stukken van Jean Prouvé en andere iconen.

  Vitra biedt een ruime keuze aan tafels en stoelen die zowel deze sociale functie vervullen als een inspirerende sfeer scheppen.

  Actievoorwaarden:

  • De actie start op 1 november en loopt tot 31 januari 2023;
  • De actie is geldig op de volgende modellen (vrij te combineren): Eames Shell Chairs (Behalve DSS, DSS-N, LAR, RAR, PACC en PSCC), Standard, Standard SP, Chaise Tout Bois, Panton Chair, Panton Chair Classic, Softshell Chair, Moca, HAL (behalve met draaivoet), Tip Ton, Tip Ton RE, APC, EVO-C, .03, .05 en de Belleville Chair;
  • De goedkoopste stoel is gratis.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn