Cassina Spider outdoor vloerkleed

Het Cassina Spider outdoor vloerkleed is een prachtige metgezel voor in je tuin!

  • In verschillende kleuren leverbaar
  • Verkleurd niet in de zon
  • is 100% recyclebaar en daarmee milieu vriendelijk

€ 2.528,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Spider outdoor vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Cassina Spider outdoor vloerkleed is een luchtige verweving van verschillende kleuren. De garen zijn veelzijdig en duurzaam en verkleuren niet door zonlicht. Het vloerkleed is ook nog een milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Afmetingen

B X L 200 cm X 300cm

Artikelnummer332293
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^