B&B Italia Timo vloerkleed

Het Timo rechthoekige tapijt loopt heerlijk!

  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Met de hand gemaakt
  • Franjes aan de uiteinden

€ 2.398,00
Vanaf € 2.398,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Timo vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Timo tapijt is gemaakt van 100% wol in een rechthoekige vorm. Het tapijt heeft een goede kwaliteit en is met de hand gemaakt. Er kan er een kleine afwijking ontstaan in de maat in verband met de franjes. De franjes kunnen tot 3 centimeter verschil maken.

Afmetingen

L 200cm X B 300cm

L 250cm X B 350cm

L 300cm X B 400cm

Voor een prijs per vierkante meter kun je een offerte aanvragen dan helpen we je graag verder!

Artikelnummer332003
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^