Cassina Atacama vloerkleed

De Atacama van Cassina is geschikt voor ieder inerieur project!

  • Heeft een modern design
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Beschikbaar in verschillende maten
  • Gemaakt van Viscose

€ 4.452,00
Vanaf € 4.452,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Atacama vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Atacama is een veelzijdig design tapijt gemaakt van viscose. Het moderne design maakt het vloerkleed een excellente keuze voor ieder interieur project.

Afmetingen

B X L 300 cm X 200 cm

B X L 350 cm X 250 cm

Artikelnummer332256
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^