CS Rugs Caméléon vloerkleed

Het Carpet Sign Caméléon vloerkloed heeft een bijzonder kleurverloop

  • Tapijt met een luxe uitstraling
  • Gemaakt van 100% wol
  • Verkrijgbaar in elk gewenste kleur en maat
  • Past in vrijwel ieder interieur

€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de CS Rugs Caméléon vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
CS Rugs Caméléon vloerkleed

Het Carpet Sign Caméléon vloerkleed heeft dezelfde eigenschap als zijn dierlijke naamgenoot: hij verandert van kleur. De verschillende kleuren lopen vloeiend in elkaar over wat zorgt voor een bijzonder effect. Carpet Sign heeft een exclusieve high-tech tuf techniek ontwikkelt die deze unieke kleurverloop mogelijk maakt. Het vloerkleed is gemaakt van 100% wol. Wol heeft als grote voordeel dat het heerlijk zacht is en gemakkelijk schoon te houden is.

Het vloerkleed Caméléon zelf samenstellen

De kleurveranderingen kunnen in verschillende richtingen en vormen worden toegepast. Het verloop kan subtiel of uitgesproken zijn, van links naar rechts, maar ook een cirkelvormig verloop is mogelijk. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kunt u kiezen voor elk gewenste kleur en maat om zo een optimale harmonie met uw interieur te creëren. Het tapijt wordt door Carpet Sign voor u op maat gemaakt. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte vloerkleed Caméléon samen te stellen.

Artikelnummer291257
CS rugs

CS rugs

Sinds 1979 is CS rugs specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes. De productie van de karpetten vindt plaats in Asten, waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art tuftrobots. Door het gebruikt van de robots zijn de mogelijkheden oneindig.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^