CS Rugs Surfaces 3D vloerkleed

De Carpet Sign Surface is een prachtig vloerkleed vervaardigd uit wol en viscose

  • Tapijt met een luxe uitstraling
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Ruime keuze in poolhoogtes
  • Wordt voor u op maat gemaakt

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de CS Rugs Surfaces 3D vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Carpet Sign Surfaces is een bijzonder 3D vloerkleed. Surfaces is gemaakt van 65% wol en 35% viscose. Door deze combinatie van materialen ontstaat er een solide basis met een glanzend effect door de viscose garen. Door de hoogteverschillen in het vloerkleed ontstaan er een prachtige schaduw effecten. Door de ruime keuze in poolhoogtes biedt het kleed vele mogelijkheden in verschillende woonsituaties.

Het vloerkleed Surfaces zelf samenstellen

Het vloerkleed is verkrijgbaar in 10 patronen en diverse kleuren. U kunt kiezen uit verschillende vormen (rond, vierkant, langwerpig etc.), diverse diktes en het tapijt kan voor u op maat gemaakt worden. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte vloerkleed samen te stellen.

Artikelnummer291300
CS rugs

CS rugs

Sinds 1979 is CS rugs specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes. De productie van de karpetten vindt plaats in Asten, waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art tuftrobots. Door het gebruikt van de robots zijn de mogelijkheden oneindig.

^