HAY Raw Rug NO 2 Vloerkleed

Het HAY Raw NO2 vloerkleed is verbeterde uitvoering van het eerste Raw vloerkleed!

 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Leverbaar in verschillende maten
 • De bovenzijde is gemaakt van zacht wol
 • De onderzije is gemaakt van katoen
 • € 629,00
  Vanaf € 629,00

  De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

  Ontvang een mooi aanbod
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

  Offerte aanvragen
  Vraag je offerte aan voor de HAY Raw Rug NO 2 Vloerkleed
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
  HAY Raw Rug NO 2 Vloerkleed

  Het Raw NO 2 vloerkleed van HAY heeft een wollen design en is getuft. Als materiaal is zacht wol voor de bovenzijde en katoen voor de onderzijde gebruikt. De Raw NO2 is een nieuwe en verbeterde versie van het vorige Raw vloerkleed en is de ideale partner voor bijvoorbeeld de entree hal, woonkamer of in de keuken.

  Afmetingen

  B X L 80cm X 200 cm

  B X L 140 cm X 200 cm

  B X L 170 cm X 240 cm

  B X L 200 cm X 300 cm

  Artikelnummer332373
  HAY

  HAY

  HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

  ^