Wat voor slaper ben jij?

  Iedere slaper heeft zijn eigen stijl. Welke ben jij? Of je nu een plafondstaarder, slaapwandelaar, plank of dwarsligger bent, een woeler, snurker, zijligger of buikslaper, voor iedere slaapstijl hebben onze slaapexperts een droomoplossing. Berden heeft een grote keuze aan bedden, matrassen, kussens en dekbedden van mooie merken. Zo is er voor iedere slaper een perfect passend bed samen te stellen.

  Voel het verschil
  Onze slaapexperts hebben diverse slaapstijlen in kaart gebracht en weten precies welke slaapoplossing bij jou zou kunnen passen. Want of je nu graag op je zij ligt of liever op je buik, of je nu veel woelt of transpireert, het juiste bed kan echt een verschil maken. En dan is het alleen nog maar een kwestie van rustig komen proberen. Op je gemak proefliggen om zo te ervaren hoe fijn comfortabel slapen kan zijn. Zodat ook jij nog lekkerder kunt slapen en zo weer fris en vol energie aan de dag kunt beginnen.


  Diverse slaapstijlen:


  Kom schaapjes tellen en win! 
  Kom naar de winkel voor een deskundig advies en maak kans op een gratis nachtlampje. Laat zien dat je goed bent in schaapjes tellen want die zie je nu bij Berden Slapen volop. In Heerlen en Blerick in de etalage, in Sittard kun je schaapjes tellen op de afdeling. En wat zo leuk is, geef je het juiste aantal aan onze slaapexpert door dan win je een gratis nachtlampje. Wil je er graag nog een tweede bij, dan kun je deze met 50% korting kopen.

  Schaapjes tellen was nog nooit zo leuk!

  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in Blerick, Heerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang het droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen. 

  De keuzeboom
  Word jij wel eens wakker met nekklachten? De keuzeboom helpt jou om de juiste oplossing te vinden voor dit probleem.   Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn