& wij gaan aan tafel

  Waar kom jij het liefst samen in huis? De kans is groot dat je vaak roept: aan tafel! Gezellig eten met het gezin, een borrel met vrienden, een spelletje doen met de liefste of gewoon in je eentje met focus aan een opdracht werken. Van 1 november t/m 13 november 2022 staat de eettafel centraal in al onze woonwinkels. Dus kom naar Alphen aan den Rijn, Venlo, Heerlen of Sittard en ga op ontdekkingsreis naar jouw ideale eettafel. Genieten, dromen, focussen, ontdekken of creëren, aan je favoriete eettafel kan het allemaal.

  Aan tafel


   Goed tafelen
  Niets zo veelzijdig als een aantal mooie comfortabele stoelen en een perfect afgestemde tafel. Een fijn stel dat uitnodigt om te komen zitten en in alle rust aandacht te hebben voor elkaar. Dé plek in huis om samen te komen of alleen tot rust te komen. Daarom gooien we bij Berden alles op tafel. Met leuke winacties en andere extra’s om van te genieten. Zodat het straks goed tafelen is.

  & wij gaan aan tafel creëren
  Handen uit de mouwen en aan de slag. Aan een grote tafel is het goed werken. Alle ruimte om je spullen een plek te geven. Op een comfortabele stoel voor de juiste werkhouding en in een rustgevende omgeving voor de perfecte focus. Just do it! 

  & wij gaan aan tafel genieten
  Samen de dag doornemen, gezellig bijkletsen bij een goede maaltijd. Aan tafel kom je samen. Op deze plek heb je alle aandacht voor elkaar. Kun je de rust nemen om te eten met je gezin en echt te genieten van een van de mooiste momenten van de dag. Smakelijk!

  & wij gaan aan tafel fantaseren
  Aan tafel! Of gewoon eronder. Want hoe leuk is het om je eigen hutje te bouwen met wat dekens of om je hier lekker te verstoppen. Spelen is ontdekken. Je dromen en fantasieën tot leven brengen. Dus als de vloer lava is, klim je er toch gewoon lekker op. Have fun!

  & wij gaan aan tafel bouwen
  Brruum, brruum, de motoren brullen. Wie is Max vandaag? Wie is het snelste bij die eerste bocht? Ga helemaal op in het spel, fantaseer erop los. En pak die speciale momenten met je kind, zo gezellig samen aan tafel. De wereld ligt aan je voeten. Dus go, you’re a pro!


   Onze favoriete eettafels

  Ontdek de tafel die voldoet aan al jouw wensen! 


   Round and round 

  Met zijn allen gezellig rond de tafel. Tegenwoordig vaak letterlijk, want rond is hot. We zien mooie ronde eettafels in de winkel, gebroederlijk naast de ovale vormen. En ook vloeiende lijnen zorgen voor bijzondere exemplaren. Of ga je liever voor recht met subtiel afgeronde hoeken? Waar je hart ook ligt, de eettafel mag organisch gevormd zijn. Voor een vriendelijke look waar het goed samenkomen is.

   Oprecht recht

  Een strakke belijning, een pure vorm. De rechte tafel is mooi. En in veel ruimtes blijft deze rechthoekige eettafel de ideale keuze. Je kunt deze vierkant maken of juist zo lang kiezen als je wilt. En ook in de breedte ben je flexibel. Dus hoeveel mensen wil je dat er straks aanschuiven voor een kopje koffie, een lekker hapje of een borreltje? Oprecht recht is niet slecht. En de uitschuifbare eettafel? In een handomdraai heb je alle ruimte voor je bezoek.

  Genieten, dromen, focussen, ontdekken of creëren, aan je favoriete eettafel kan het allemaal.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn