Beleef het bij Doornebal | Lienden

Eén van de meest inspirerende showrooms van Nederland vindt u in Lienden, bij Doornebal Interieurs. Gevestigd in een inspirerend pand van drieduizend vierkante meter, onderverdeeld in tientallen ingerichte kamers. De mix van stijlen met klassieke en moderne meubels, bijzondere stoffen, stijlvolle accessoires en verlichting, zullen u zeker volop inspiratie bieden. Een bezoek aan Doorenbal Interieurs is een unieke beleving.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17:30
Woensdag 10.00 - 17:30
Donderdag 10.00 - 17:30
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag gesloten

Adres

Dr. van Noortstraat 7
4033 AA Lienden
034 460 29 14

Vakmensen en ambacht staan bij ons centraal

Gordijnen, passementen, behang, traplopers, vloerbedekking en nog veel meer
Ambacht is één van de belangrijke pijlers van Doornebal Interieurs. Stoffeerwerk zoals vloerbedekkingen, traplopers, gordijnen op rails of roeden en complete gordijndecors, worden door ons met de hand gemaakt. Het vakmanschap op het gebied van traditionele wandbespanningen, daar blinken we als één van de weinige bedrijven in Nederland in uit. De uitvoering van onze ambachten laten wij dan ook uitsluitend over aan echte vakmensen.

"Wij zien het als onze uitdaging uw verwachtingen te overtreffen."

Historische projecten

Doornebal Interieurs heeft diepgaande kennis van historische interieurs en woonstijlen. De karaktervolle interieurs stralen een tijdloze elegantie uit. Topkwaliteit, exclusieve merken en unieke, individuele interieurontwerpen. Van een advies tot een totaalinterieurplan, de mogelijkheden zijn eindeloos. U bent van harte welkom in onze showroom en maak kennis met onze visie op interieurs. Het is ook mogelijk om ons een mail te sturen via info@doornebal.nl.

Merken te zien bij Doornebal Interieurs

Giorgetti

Giorgetti

Giorgetti is een van de meeste indrukwekkende designlabels uit Italië en heeft een rijke historie op het gebied van stijlvolle ontwerpen.

Brand van Egmond

Brand van Egmond

Het merk Brand van Egmond is uitgegroeid tot één van de bekendste merknamen binnen de designwereld.

de Sede

De Sede

Het Zwitserse design label de Sede onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit.

Vele topmerken onder één dak!

Vele topmerken onder één dak!

In onze showroom in Lienden presenteren wij met trots de wereld van Doornebal Interieurs.

^