Beleef het bij Matser Wonen

In 2022 heeft Matser, een interieurbegrip in Nederland, zich bij de Berden familie gevoegd. Matser Wonen, gelegen in het centrum van Wageningen, heeft al meer dan 130 jaar passie voor eigentijdse interieurs. Matser heeft een grote designcollectie van meubels, verlichting, textiel tot styling en alles daartussenin. ‘We nemen onze bezoekers mee op een inspirerende reis langs modern design en puur Scandinavisch minimalisme met kleurrijke accenten.’

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 18:00
Woensdag 10.00 - 18:00
Donderdag 10.00 - 18:00
Vrijdag 10.00 - 18:00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Adres

Plantsoen 60
6701 AS Wageningen
031 741 90 07

Matser Scandinavisch design
Matser team

Wij helpen je graag

Maak kennis met het team van Matser.
Het team van Matser is meester in het samenstellen van unieke interieurs die zowel hedendaags als ambachtelijk aanvoelen. Deens design is onze specialiteit, wat prachtig gecombineerd wordt met bijvoorbeeld Nederlandse of Italiaanse merken, waardoor een kleurrijke diversiteit ontstaat.

"Samen mooie interieurs creëren en mensen gelukkig maken, dat is onze passie."

Behoeften begrijpen

‘In onze winkel verwelkomen we mensen met open armen, met een persoonlijk advies of meer. Bijvoorbeeld met een compleet interieurplan waarmee ons doel is om te ontzorgen. We besteden veel tijd aan het begrijpen van wensen en behoeften, kijken naar foto’s en plattegronden om vervolgens een persoonlijk en uniek interieurontwerp te presenteren. Bij Matser willen we dat elke klant tevreden is, we zetten ons volledig in om dit te bereiken. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van meubels, textiel, verlichting, styling en meer, die elkaars kwaliteiten kennen en elkaar helpen om tot de beste resultaten te komen.’

Showroom Matser

Merken te zien bij Matser

Artifort

Artifort

Tijdloos en toonaangevend design. Dat is waar Artifort voor staat. De exclusieve Artifort meubels komen helemaal tot hun recht bij jou thuis, op kantoor of in openbare ruimtes.

Louis Poulsen

Louis Poulsen

De Panthella lamp, de PH Snowball hanglamp, de PH Artichoke lamp en meer. In de collectie van Louis Poulsen zitten echte klassiekers onder de designlampen.

Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

Het Friese merk Pilat&Pilat staat bekend om zijn massief houten design meubelen. De mogelijkheden in houtsoorten en afwerkingen zijn eindeloos.

Vele topmerken onder één dak!

Vele topmerken onder één dak!

Matser Wonen, een unieke design meubelwinkel met modern en Scandinavisch Design, gelegen in Wageningen.

^