Gispen 1011 kapstok

De Gispen 1011 kapstok is een echte bestseller!
€ 330,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gispen 1011 kapstok
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Gispen 1011 kapstok is een echte bestseller! Tijdloos design en toch een modern uiterlijk, de kapstok is gemaakt van hoogglans chroom. De 1011 heeft meerdere haakjes en ook een hoedendrager wat een knipoogt geeft naar de jaren '30-'60. Afmeting: B57 x D30 x H23 cm

Artikelnummer218384
Dutch Originals

Dutch Originals

Gispen werd in 1916 opgericht door Willem Hendrik Gispen. Inmiddels nemen de producten van Gispen een bijzondere plek in in de wereld van design. Gispen vindt het belangrijk om bij te dragen aan de circulaire economie. Dat doen ze door innovatief te ontwerpen, duurzaam te produceren en goed te adviseren over slim (her)gebruik.

^