Per Use Xylo kapstok

De Xylo is een kapstok met een uniek design!

  • Compacte kapstok met veel ruimte
  • Gemaakt van massief hout
  • Een eyecatcher in ieder interieur
  • Verkrijgbaar in diverse houtsoorten

€ 990,00
Vanaf € 990,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Per Use Xylo kapstok
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Patrick Séha

De Per Use Xylo kapstok is een speling op de Piano kapstok die Patrick Séha voor het merk ontwierp. Deze kleinere variant heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij op een xylofoon lijkt.

De Xylo is een compacte en unieke kapstok. Hierdoor is hij zeer geschikt voor kleinere ruimtes. De kapstok is voorzien van 15 haken. De kapstok is verkrijgbaar in diverse houtsoorten.

Artikelnummer327176
PER/USE

PER/USE

PER/USE is een Belgisch designmerk dat hoogwaardige, functionele en tijdloze meubelen, lampen en accessoires produceert. Deze producten zijn ontworpen met vakmanschap en liefde door internationale designers. Zowel bekende designers als jonge, opkomende designers. PER/USE staat voor ambachten en ziel.

^