Thonet S 1520 kapstok

De S 1520 is een moderne variant van de klassieker!

  • Leverbaar als kapstok en schoenenrek variant
  • Modern design
  • Bescherming tegen roest en krassen door middel van chromen stalen buizen

€ 538,00
Vanaf € 538,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet S 1520 kapstok
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Met de Thonet S 1520 buis kapstok haal je een mooie strakke lineaire look in huis. Het frame is gemaakt van verchroomde stalen buizen. Het is mogelijk om de kapstok te combineren met het schoenenrel variant. Zu kun je de entree van je woning compleet maken.

De kapstok is geïnspireerd door de klassieke variant uit de beroemde catalogus van 1930/31 van Thonel. Als je de klassieker langs het huidige model legt zie je dat er zorgvuldig is omgegaan met het aanpassen van het model. Zo is er een model ontstaan die voldoet aan moderne eisen.

Artikelnummer331976
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^