Vitra Butterfly Stool miniatuur

De Butterfly Stool van Vitra als miniatuur!

  • Een leuke woonaccessoire
  • Gemaakt op een schaal van 1:6
  • Vervaardigd uit dezelfde materialen als het origineel

€ 219,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Butterfly Stool miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Sori Yanagi - 1954

Sori Yanagi raakte geïnspireerd op de westerse gewoonten van zitplaatsen, iets wat in Japan ongebruikelijk is. De ontwerper gebruikte de technieken die door het ontwerp-duo Charles en Ray Eames werd verfijnd: het buigen van multiplex. De kruk bestaat uit een slimme constructie, met twee symmetrische vormen die met elkaar zijn verbonden. Het ontwerp van de kruk lijkt wat weg te hebben van torii, oftewel traditionele Japanse poorten. Dit geeft de kruk een oosterse uitstraling. Tegelijkertijd doet het ook denken aan de vleugels van een vlinder, aldus de naam Butterfly.

Vitra miniatuur - Butterfly Stool

De miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Butterfly Stool miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Ben je op zoek naar het origineel? Bekijk hier de Vitra Butterfly Stool kruk.

Artikelnummer329723
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^